Sari la conținut
siau-ascutit-coltii

Corona Wolves Brașov a învățat să câștige din nou. „Lupii” lui Otto Kerestezs se află la a doua victorie consecutivă în Liga Mol după ce au trecut luni seară de rivala Sport Club Miercurea Ciuc, chiar pe patinarul Vakar Lajos. Sâmbătă hocheiștii brașovenii au învins sub Tâmpa formația maghiară Debrecen cu scorul de 3-1.

Corona Wolves Brașov a făcut un meci perfect la Miercurea Ciuc și a învins formația harghiteană cu scorul de 2-0 (0-0, 1-0, 1-0), într-un joc ce a contat atât pentru Liga Mol cât și pentru Liga Națională de hochei pe gheață. Elevii antrenorului Otto Keresztes nu au primit gol de la o echipă care a avut în lot nu mai puțin de cinci stranieri.

Nagy Csaba a deschis scorul în minutul 38 din pasa lui Fodor, Mihaly stabilind scorul final în ultima secundă a meciului când a înscris în poarta goală după o pasă a lui Petreș.

„Lupii” sunt la a doua victorie consecutivă în Liga Mol, după ce sâmbătă au trecut de debrecen cu 3-1. Punctele obținute aseară sunt mai importante pentru clasamentul Ligii Naționale, unde Corona a ajuns pe locul patru cu 29 de puncte, depășind formația Progym Gheorghieni.

Comentarii

Ultimă oră