Sari la conținut

O tânără mamă din Făgăraș și-a trimis copiii în faţa blocului şi s-a închis în casă, cu gazul pornit

sia-trimis-copiii-in-fata-blocului-si-sa-inchis-in-casa-cu-gazul-pornit

O tânără mamă din Făgăraș și-a trimis copiii în faţa blocului şi s-a blocat în casă, cu gazul pornit. Motivul pentru care a recurs femeia la acest gest se pare a fi o ceartă cu partenerul său de viață.


Pompierii făgărăşeni au fost solicitaţi să intervină, miercuri după amiază, la un bloc de pe strada Parcului.

„Detaşamentul Făgăraş a intervenit într-un apartament în care era blocată o tânără de aproximativ 25 de ani. În casă se simţea miros de gaz. Pompierii au oprit alimentarea cu gaz, iar femeia era inconştientă, însă respira. A primit îngrijiri medicale de la un echipaj de ambulanţă”, a explicat Plt. Maj. Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Braşov.

Vecinii spun că femeia, mamă a doi copii de 7 și 2 ani, s-ar fi certat în urmă cu câteva zile cu partenerul său de viață, iar înainte de producerea evenimentului ar fi spus că vrea să-și pună capăt zilelor. Şi-ar fi trimis, astfel, cei doi copii în fața blocului și ar fi dat drumul gazului de la aragaz.

Vecinii au simţit mirosul puternic pe holul blocului au sunat la numărul de urgențe 112.


   Pentru a interveni, pompierii au fost nevoiți să spargă ușa. La fața locului au ajuns și polițiștii care fac cercetări în acest caz, dar și reprezentanți ai Serviciului de Asistență Socială pentru a face o anchetă socială.

Comentarii

Ultimă oră