Sari la conținut

Pentru Laura Iacob este cel mai valoros premiu pe care l-a câştigat vreodată.

Câştigătoarea marelui premiu de la tombola organizată de Radio Braşov la împlinirea celor 18 ani de emisie a intrat în posesia motoscuterului, marele premiu al campaniei. Ascultătoare fidelă de Radio Braşov,  Laura Iacob a fost evident pe frecvenţă, a completat două taloane şi le-a introdus în urna unui hipermarket. Cu greu s-a convins că, într-adevăr,  marele premiu a fost câştigat de ea. "Când m-au sunat vineri la o jumătate de oră după extragere colegii dumneavostră de la Radio nu am crezut, pur şi simplu. Iniţial am crezut că fac o glumă colegii  mei de la muncă, mai ales că ştiau că am depus şi taloanele" a spus Laura.
După ce a testat puţin motoscuterul,  Laura a fost mai mult decât încântată. Acum nu-i mai rămâne decât să se specializeze şi să se obişnuiască cu mersul pe două roţi. Mai ales că nu are permis auto şi nici cu bicicleta nu ştie să meargă. Însă ea este o fată foarte ambiţioasă. "Bănuiesc că nu e foarte foarte greu să înveţi să mergi cu scuterul, dar oricum urmează o perioadă de acomodare. Nu am mai mers niciodată cu scuterul până acum, dar o să învăţ" a precizat câştigătoarea.
Laura  nu a uitat-o nici pe Nora, de la Radio, cea care a făcut extragerea şi a promis că imediat cum se va specializa în mersul pe două roţi se va întoarce la Radio Braşov pentru a o scoate la o plimbare.

"Mulţumesc Radio Braşov, întregii echipe, şi mai ales Norei, pentru că a extras  talonul meu.  La mulţi ani şi vă promit că voi asculta în continuare cel mai tare radio braşovean." a declarat Laura Iacob, câştigătoarea.

Comentarii

Ultimă oră