Sari la conținut

Şi-a aruncat îngheţata pe pantalonii poliţistului

Şoferul unui Jeep, care oprise ilegal în faţa Modaromului, a devenit recalcitrant după ce o patrulă a Secţiei 1 de Poliţie l-a luat la întrebări.

Cristian M., un bucureştean de 38 de ani, şi-a lăsat maşina cu luminile de avarie pornite, chiar dacă la câţiva metri se afla parcarea cu plată.
Dus la secţie cu cătuşe. Maşina a staţionat aşa vreme de un sfert de oră. Atunci când şoferul s-a întors agale lingând o îngheţată, poliţiştii i-au cerut să se legitimeze. Bărbatul le-a răspuns că nu are actele la el şi că a oprit doar pentru a-şi cumpăra ceva răcoritor. A acceptat să urce în maşina de poliţie pentru a fi dus la secţie pentru a fi identificat. Aici, însă, a început să protesteze şi şi-a aruncat îngheţata pe pantalonii unuia dintre oamenii legii. Ca urmare, i s-au pus cătuşele şi a fost dus la secţie.
Riscă un an de închisoare. Poliţiştii i-au aplicat două sancţiuni contravenţionale la Legea Circulaţiei, pentru refuz legitimare şi oprire neregulamentară, în valoare totală de 670 lei. Pentru că, din cauza celor 7 puncte penalizare aferente sancţiunilor a cumulat 15, îi va fi suspendat permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile. De asemenea, poliţiştii au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de sfidare a organelor judiciare. Cercetat în stare de libertate, bucureşteanul este pasibil de o pedeapsă cu închisoarea de până la un an.

Comentarii

Ultimă oră