Sari la conținut
si-fara-puncte-si-cu-banii-luati-

FC Braşov traversează o perioadă deloc uşoară. Stegarii au acumulat un singur punct după disputarea a trei etape, iar după ultima rundă s-au ales şi cu o amendă serioasă.

Spectatorii prezenţi în tribune la jocul cu Oţelul Galaţi, l-au “taxat” cu vorbe nu tocmai delicate pe centralul Istvan Kovacs, iar acest lucru a fost astăzi sancţionat.

Comisia de Disciplină din cadrul  FRF, nu a rămas “datoare” şi a dispus măsuri severe pentru clubul de la poalele Tâmpei.

„În baza art. 83.2.C, raportat la art. 82.1.3a si c si 54.2 si 4, se sanctioneaza clubul FC Braşov cu o penalitate sportiva de 50.000 lei şi cu masura interzicerii la doua jocuri cu spectatori la tribuna a II-a şi peluză în totalitate, sectoarele A-L inclusiv.

În baza art. 82.1 si art. 83.2.d, raportat la art. 12 si 14 bis si art. 15, se sanctioneaza clubul FC Brasov cu avertisment“ se precizează în comunicatul postat pe site-ul LPF.

Meciurile la care accesul suporterilor braşoveni v-a fi limitat, sunt cele cu ASA Târgu Mureş (etapa V-a) şi Concordia Chiajna (etapa VII-a)

Comentarii

Ultimă oră