Sari la conținut
show-aerian-la-ghimbav

Până pe 27 mai, Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” organizează cea de-a 20-a ediţie a Conferinţei Scientific Research and Education in the Air Force 2018, eveniment care marchează împlinirea a 20 de ani de cercetare ştiinţifică la nivel înalt în Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”.

Organizat la Braşov, în anul Centenarului Marii Uniri, evenimentul include expoziţia şi târgul de tehnică şi echipamente aeriene şi Braşov fAir, organizate, cu sprijinul Aeroclubului Teritorial Braşov „Iosif Şilimon”, în perioada 25-27 mai, în incinta Aerodromului Ghimbav.

Deschiderea oficială a târgului este planificată pe 25 mai, începând cu ora 11.30, în faţa cortului destinat expoziţiei statice. În cadrul acestor evenimente, vor avea loc lansări de carte, concursuri şi demonstraţii de aeromodelism.

Evenimentul se va încheia pe 27 mai cu un show aerian organizat pe Aerodromul Ghimbav. Începând cu ora 13, vor evolua avioane şi elicoptere aparţinând Forţelor Aeriene Române, inclusiv avioanele multirol F-16, dar şi aparate de zbor civile aparţinând Aeroclubului României şi Şcolii Superioare de Aviaţie Civilă de la Strejnic.

Invitaţii speciali ai evenimentului sunt echipele de acrobaţie aeriană „Hawks of Romania” şi „Iakării acrobaţi”.

Comentarii

Ultimă oră