Se ştie că partidele de amor ajută să scapi de depresie şi alte probleme de singurătate, dar ştiaţi că sexul vindecă, de asemenea, o sumedenie de boli?

Potrivit Wilkes University, dacă faci dragoste de două ori pe săptămână, corpul tău dezvoltă un anticorp numit imunoglobulină, care ajută corpul să lupte împotriva infecţiilor şi bolilor.

Iată care sunt bolile pe care le pt vindeca partidele pasionale de sex:

1. Cancer de prostată - Cercetările au arătat că ejacularea frecventă luptă împotriva cancerului de prostată la bărbaţi.

2. Menţinerea aspectului - Prin sex te poţi atât distra, cât şi antrena! Acesta ajută la sănătatea inimii şi tonifiază muşchii. În timpul unei partide de sex de jumătate de oră, arzi aproximativ 200 de calorii.

3. Durerile de cap - Nivelul de endorfine creşte, cauză care reduce durerile de cap. Multe persoane au obervat că după o partidă de amor, durerea de cap dispare.

4. Luptă împotriva depresiei - Femeile care au orgasm în mod regulat sunt în general mult mai relaxate, mai puţin depresive şi mult mai satisfăcute din punct de vedere emoţional.

5. Te face fericit - Persoanele care sunt active din punct de vedere sexual sunt în general mai fericite, lucru care întăreşte şi sistemul imunitar.

6. Luptă împotriva insomniei - Lipsa de somn are efecte negative asupra organismului. Pentru a scăpa de nopţile nedormite, specialiştii recomandă o partidă de dragoste, deoarece după aceasta corpul este mult mai relaxat şi obosit.

7. Luptă împotriva bolilor de piele - Dacă faci dragoste în mod regulat, corpul eliberează nişte hormoni în corp, numiţi "hormonii fericirii". Aceşti conţin testosteron, care menţine muşchii şi oasele sănătoase, dar şi conferă un aspect mai tânăr pielii.

8. Luptă împotriva cancerului mamar - Orgasmul poate ajuta la prevenirea cancerului de sân. Un studiu făcut de australieni a demonstrat că sexul eliberează anumiţi hormoni care protejează femeile de cancerul la sân.

9. Luptă împotriva bolilor cardiovasculare - Sexul este benefic inimii tale, Un studiu făcut de Queen's University Belast a demonstrat că amorul de trei ori pe săptămână reduce considerabil riscul de atac cardiac.

10. Prelungeşte viaţa - Sexul nu numai că te face să te simţi mai tânăr, dar cercetările au arătat că acesta încetineşte, de asemenea, îmbatrânirea organismului.