Sari la conținut

Serviciul de Ambulanță Brașov a primit un tunel de dezinfecție

serviciul-de-ambulanta-brasov-a-primit-un-tunel-de-dezinfectie

Serviciul de Ambulanță Județean Brașov a primit, din donații, un tunel de dezinfecție, care a fost montat la stația principală din municipiu.

Tunelul pentru dezinfectare a ajuns la Serviciul de Ambulanță, sâmbătă, printr-o donație făcută de o firmă și de mai multe persoane fizice.
Donația s-a făcut din dorința oamenilor de a fi astfel aproape de cei care luptă în linia I pentru combaterea virusului Covid-19.

Tunelul, cu un pulverizator, ultraviolete și un covor umed, este menit să crească siguranța tuturor celor care îl vor folosi, pacienți și cadre medicale deopotrivă.

Potrivit Airport shuttle service M&M express, care a anunțat acestă donație, printre cei care au pus mână de la mână pentru ca Ambulanța Brașov să beneficieze de tunelul de dezinfecție sunt Lucian Tampa (cu bani adunați de la colegi), Sorin Văleanu, Anca Zaharescu, Sorin Focșa, Nagy Lenke, Anca Dragomir, Gabriel Casmală.

 Un astfel de tunel de dezinfecție există și la Secția ORL de la Mârzescu, a Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov. Și acest tunel a ajuns la unitatea medicală, tot gratuit, printr-o sponsorizare a unor persoane private.

Comentarii

Ultimă oră