Sari la conținut

Ce experienţe au avut oaspeţii hotelului în urma şederii lor? Majoritatea oaspeţilor au părăsit mulţumiţi hotelurile din România sau au rămas adesea cu un gust amar?

Această întrebare a fost analizată de www.hotel.info, un site de rezervări online. Clasamentul a fost întocmit după evaluările oaspeţilor privind raportul preţ/servicii al hotelurilor de trei şi patru stele, după al treilea trimestru 2010.
Timişoara, pe primul loc. Studiul clasează Braşovul abia pe locul 4, deşi este vorba despre un oraş turistic. În clasament, hotelurile din Timişoara au cel mai bun raport preţ/servicii din România. Serviciile hoteliere din oraşul bănăţean au fost evaluate de oaspeţii care au rezervat o noapte de cazare în acestea cu 8,35, cel mai bun raport preţ-servicii din România.
Nu suntem pe podium. Oraşul trandafirilor şi al parcurilor s-a clasat astfel în top, în faţa Sibiului, capitala culturalã a Europei 2007. Capitala Bucureşti se claseazã pe locul al treilea. Cam nemultumiţi de raportul dintre serviciile oferite şi preţul solicitat s-au arãtat oaspeţii hotelurilor din Braşov, potrivit studiului. Deşi e considerat un Salzburg al Transilvaniei, Braşovul nu a reuşit să se claseze printre primele trei oraşe, adunând doar 7,29 de puncte.

Top hotel.info al primelor 5 oraşe în România. Studiul hotel.info a fost realizat pe baza evaluãrilor oaspeţilor hotelieri ai hotelului la care au fãcut rezervãri, dupã plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 pânã la 10). Pe lângã criteriile precum calitatea camerei şi amabilitatea personalului, s-a putut evalua aici, printre altele, şi raportul preţ-servicii. În total hotel.info dispune de peste un milion de evaluãri ale hotelurilor. Iată punctajul final: 1. Timişoara 8,28; 2. Sibiu 7,95, 3. Bucureşti 7,41; 4. Braşov 7,25; 5. Cluj-Napoca 6,71

Comentarii

Ultimă oră