Sari la conținut
serile-pozitive-la-brasov

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj Napoca ce-şi propune să ofere o nouă perspectivă asupra vieţii şi să-i readucă pe oameni pe drumul lor printr-o schimbare pozitivă.

Activitățile asociației sunt din sfera dezvoltării personale.

Acest proiect se derulează în Cluj Napoca, București, Satu-Mare, Arad, Turda, Târgu Mureș, Constanța, Brașov, Oradea, Baia Mare și Iași urmând să fie lansat și în alte orașe din țară.

Întâlnirile din Brașov sunt coordonate de către Andrada Muscalu- trainer PCM, trainer și coach.

Dacă prima întâlnire din serie a avut loc marţi, 27 septembrie, astă-seară braşovenii sunt invitaţi la o nouă „Seară Pozitivă”.

Va debuta astăzi, marţi 25 octombrie 2016, de la ora 18.30, iar invitații serii vor fi Cornelia și Dan Constantinescu care ne vor vorbi despre călătoria lor spre sine, despre succesul căsniciei și despre călătorii printre oameni.


  Sunt căsătoriți de 11 ani şi au împreună 3 fete. Acum sunt oameni care îi inspiră pe ceilalți, duc povestea vieții lor mai departe. Sunt călători în jurul lumii. Le place să experimenteze. Își doresc să cunoască omul așa cum este el, de aceea călătoresc în lume și învață despre oameni și obiceiurile lor. Nu le este frică să se mute constant, nu le e frică de noi începuturi pentru că au învățat că ăsta e singurul mod de a cunoaște omul așa cum este. Au fost turiști, acum sunt prieteni și vecini pentru oamenii locului.

Doritorii sunt invitaţi să afle cum au reușit Dan și Cornelia să facă acele schimbări pozitive în viața lor care astăzi i-au transformat în niște oameni fericiți, împliniți și liberi.

Povestea prin care ne vor purta se numește „Călători printre oameni, trăind viața”.

Întâlnirile din Brașov sunt lunare, iar participarea se face pe bază de donaţie minimă de 20 lei.

Detalii despre întlnirea din această seară:

Data: 25 Octombrie 2016, ora 18:30 - 20:30


    Locația: Cafeneaua Addiction, Str. 15 Noiembrie, nr 52, în statia de autobuz (consumaţia nu este inclusă)


    PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Evenimentul se va finaliza cu o TOMBOLĂ SUPRIZĂ!


   Asociaţia Schimbare Pozitivă oferă un cadru de întâlnire şi socializare cu discuţii conduse de speakeri cu experienţă în domeniu. Este locul unde îţi iei porţia de energie pozitivă.

Detalii pe schimbarepozitiva.ro.

Comentarii

Ultimă oră