Sari la conținut

Seminar de informare în domeniul protecţiei consumatorilor, la Braşov

seminar-de-informare-in-domeniul-protectiei-consumatorilor-la-brasov

Camera de Comerţ şi Industrie Braşov, în parteneriat cu Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor, va organiza, joi, 8 decembrie 2016, de la ora 11.00,  în Sala de Conferinţe a Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, un seminar cu tema „Un consumator informat este un consumator protejat“.


  Seminarul, care se doreşte a fi unul interactiv, va aborda modul corect şi complet de informare al consumatorilor privind caracteristicile esenţiale ale produselor şi serviciilor oferite de operatorii economici astfel încît aceştia să aibă posibilitatea de a face o alegere raţională în conformitate cu interesele lor.

Seminarul se adreseză în mod deosebit societăţilor comerciale care activează în sectorul de alimentaţie publică, turism şi celor care prestează servicii de agrement şi va fi susţinut de catre experţii de la Protecţia Consumatorilor, printre care se numără şi şeful CRPC Braşov, comisar şef Sorin Susanu.

Accesul la seminar este gratuit.

Confirmările de participare pot fi transmise pe adresa de e-mail evenimente@ccibv.ro sau pe fax 0268/547086 .


   Acțiunea se înscrie în seria sesiunilor de informare a agenților economici asupra unor aspecte legislative naționale și europene în diferite sectoare de activitate, pe care Camera de Comerţ şi Industrie Braşov le organizează în colaborare cu serviciile publice din teritoriu.

Comentarii

Ultimă oră