Sari la conținut

Semaforul de la Complexul Bartolomeu a devenit funcțional

semaforul-de-la-complexul-bartolomeu-a-devenit-functional

Instalat de săptămâna trecută, semaforul pietonal, de la trecerea din dreptul Complexului Bartolomeu, a devenit funcțional începând de marți. În ultimele zile, acesta a fost pe galben intermitent, pentru ca toți participanții la trafic să se obișnuiască cu prezența semaforului.


    Aceasta este una dintre cele mai aglomerate intersecții, iar la orele de vârf s-au creat constant blocaje în lipsa unui sistem de dirijare a traficului.


    După cum a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, semaforul ar urma să fie corelat cu cel de la intersecția cu De Mijloc, astfel încât să se fluidizeze traficul și pe tronsonul strada Stadionului – Calea Făgărașului, ținând cont că în prezent la orele de vârf intersecția se blochează, dacă fluxul de pietoni este necontrolat.

  Semaforul va avea rolul atât de a gestiona fluxul de pietoni, cât și de a fluidiza traficul în intersecție în special pentru cei care vin de după calea ferată dinspre Bartolomeu Nord și până acum ieșeau foarte greu ținând cont de traficul intens pe sensul Stadionului – Calea Făgărașului.

Comentarii

Ultimă oră