Sari la conținut
selectie-de-personal-in-10-si-11-mai

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Braşov organizează, în 10 şi 11 mai, selecţii de personal pentru 2 agenţi economici din Braşov, care au disponibile 46 de locuri de muncă vacante în meseriile: inginer industrie alimentară, conducător autospecială, şofer maşina de mare tonaj, brutari, gestionar depozit, lăcătuş mecanic, încărcător-descărcător, femeie de serviciu, electrician, ambalator manual, operator siloz și morar.

Contractele de muncă se vor încheia pe perioada nedeterminată, timpul de lucru este de 8 ore/zi şi se acordă tichete de masă aferente zilelor lucrate.

În 10 mai, selecţia de personal va avea loc la Făgăraş, la punctul de lucru din str. Libertăţii nr. 11. În 11 mai, selecţia este la sediul AJOFM, din str. Lungă nr. 1A, începând de la ora 10.

La acest eveniment pot participa toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (fie că sunt şomeri indemnizaţi sau neindemnizaţi).

În altă ordine de idei, circa 440 de locuri de muncă sunt disponibile în acest moment la Brașov.

Potrivit reprezentanților Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, cele mai multe posturi vacante sunt pentru manipulant mărfuri, electrician de întreținere și reparații, agent de securitate, muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, stivuitorist și operator la mașini-unelte cu comandă numerică.

Oferta se adresează atât muncitorilor necalificați, cât și absolvenților de studii superioare.

Astfel, pentru brașovenii care au terminat o facultate, sunt disponibile joburi precum analist financiar, consilier instituții publice, economist, programator sau proiectant inginer.

Brașovenii interesați pot afla mai multe informații de la AJOFM Brașov, de pe strada Lungă, nr. 1A, sau direct de pe site-ul instituţiei, ajofm-bv.ro.

Comentarii

Ultimă oră