Armonia din sânul trupei braşovene Hi-Q este pusă în pericol. Fanii lor au motive de îngrijorare după ce Dana Nălbaru şi Florin Grozea s-au contrat pe blogurile lor.

Florin a fost deranjat de ce a scris colega lui de trupă pe blog şi, în loc să îi ceară socoteală personal, a „certat-o“ pe site. Cuvintele care l-au deranjat pe Florin au fost: „Vad fetele care stau la strada cu fustitele ridicate si topurile stramte in asteptarea unui client si mi se pare ca au inceput sa arate ca unele pe care le vad la televizor, in emisiuni de succes. Aceste fete (care au suflet, cu siguranta) si acesti moderatori (care parca isi tin sufletul in portofel) au devenit exemple pentru adolescentii tarii mele. Ii vad pe cei mai buni dintre tineri plecand, indepartandu-se de Romania lor, cautand implinirea pe alte meleaguri, la facultati din tari care par ca le pot oferi «un viitor mai bun». Vad profesori care renunta sa ne educe copiii pentru ca le e frica sa nu fie batuti in plina strada de cei pe care incearca sa-i invete”, potrivit cancan.ro.
Florin Grozea a scris imediat o reacţie la ceea ce a scris colega lui de trupă, acuzând-o că vede doar lucrurile rele din România şi le ignoră pe cele bune şi frumoase. “În mod normal i-aş fi spus direct Danei că sunt dezamăgit de articolul ei, dar pentru că ea a spus public aceste lucruri voi folosi şi eu tot blogul pentru a-i răspunde”, a început Florin postarea pe blog. “Sunt dezamăgit de Dana”, a continuat el.
Bineînţeles că Dana a reacţionat imediat: „Mi-ar fi plăcut să îmi spună că e dezamăgit de mine cu prima ocazie când ne-am întâlnit pentru a merge împreună la concert… dar a facut-o public, pe blog (sinceră să fiu, cred că a vrut să se bage în seamă) aşa că mă voi apăra şi eu, aici, pe blog… Nu am dat nume, nu am atacat, nu am spus că fiecare român e puturos, nesimţit, nespălat şi, de aceea, nu înţeleg, de unde şi până unde revolta lui Florin”, a scris Dana.     S.D.