Sari la conținut

Se deschid porțile Lollyboom 2017 - ediția Brașov

se-deschid-portile-lollyboom-2017-editia-brasov

A rămas mai puțin de o zi până se deschid porțile tărâmului de poveste al celui mai mare festival al familiei din România, LollyBoom! În perioada 8-10 septembrie sunteți așteptați în Parcul Noua să retrăiți cea mai frumoasă etapă, copilăria, și să petreceți timp de calitate alături de cei dragi.


În lumea LollyBoom veți fi întâmpinați cu multe surprize, ateliere creative și spectacole la scenă, dar și activități în zona parcului. Pe scenă vor urca să vă încânte cu vocile lor CUANTUNE și Lăzăroiu Band. De asemenea, veți fi spectatorii pieselor de teatru Feisbuc Lover, ventrilocie cu Crina Zvobodă și spectacole de magie cu Cristian Gună și Funboy.

Înscrierea la zeci de ateliere care stimulează creativitatea și dezvoltarea celor mici va fi posibilă pe http://www.lollyboomfestival.com/. Copiii vor putea participa la ateliere de pictură, crafting, design vestimentar și multe altele. Totodată, în cadrul atelierelor celor de la Relax Kids, Adriana Gog, singurul coach acreditat din România va susține ateliere prin care cei mici învață să se relaxeze, să aibă încredere în forțele proprii și să-și dezvolte creativitatea. În următorul link (https://www.youtube.com/watch?v=2K7sfIqiaVw) aveți un exemplu despre procesul de înscriere.

Lumea dinozaurilor de la Dino Parc Râșnov, ridicări cu balonul cu aer cald, proiecția filmului independent ,, Usturoi”, un produs 100% transilvănean și multiple alte activități veți experimenta în zona parcului. Festivalul este destinat tuturor categoriilor de vârstă. Accesul este GRATUIT, posibil doar cu bună voie și multe zâmbete.

Comentarii

Ultimă oră