Sari la conținut

Se blochează ieșirea la dreapta de pe pasajul Fartec către Feldioara

se-blocheaza-iesirea-la-dreapta-de-pe-pasajul-fartec-catre-feldioara

Comisia de Circulație de la Primăria Brașov a aprobat solicitarea constructorului de la Pasajul Fartec, de a închide accesul de pe pe varianta de coborâre de pe pod spre cartierul Tractorul, cum mergi spre Feldioara, din cauza unor probleme identifiate la unul din piloni.

Șoferii care doresc să ajungă în Tractorul, trebuie să meargă până la giratoriul de la magazinul Leroy Merlin și să se întoarcă spre Brașov. Înainte de pod fac la dreapta și merg spre giratoriul unde pot intra pe pasajul de pe strada Independenței.

Artera la dreapta va fi închisă pe o perioadă de 2 – 4 luni, până când se finalizează lucrările la pilonul cu probleme tehnice !

Primăria Braşov a anunţat că lucrările la pilonul nr. 11 al pasajului vechi de la Fartec (cel la care au fost constatate problemele), vor dura între 2 şi 4 luni, iar decizia închiderii arterei care trece pe sub pasaj a fost luată pentru a evita producerea unor accidente.

Deocamdată nu a fost stabilită data de la care va intra în vigoare restricţia de circulaţie, reprezentanţii Primăriei Braşov anunţând ca aceasta va comunicată în viitorul apropiat.

Comentarii

Ultimă oră