Sari la conținut

Şcoala Gimnazială numărul 12, în reparații capitale

scoala-gimnaziala-numarul-12-in-reparatii-capitale

Au început reparaţiile capitale la Şcoala Gimnazială numărul 12! Lucrările de intervenţie vor fi făcute la corpul principal şi sala de sport şi cuprind atât lucrări de arhitectură şi rezistenţă, cât şi lucrări de modernizare a instalaţiilor electrice, sanitare şi de încălzire.  Conform reprezentanţilor municipalităţii, reparaţiile sunt extrem de necesare pentru a oferi  condiţii de siguranţă pentru copiii care învaţă în acestă unitate de învăţământ, dar şi pentru a creşte gradul de confort pe care elevii îl au în timpul orelor de curs.

O dată finalizate lucrările reprezentanţii primăriei Braşov şi cei ai firmei de construcţii susţin  că vor  scădea şi costurile legate de încălzirea clădirii. Aceste reparaţii sunt  finanţate exclusiv de la bugetul local , suma alocată fiind de peste trei milioane de lei.

„ Aceste reparaţii şi lucrări de creştere a eficienţei energetice sunt finanţate de la bugetul local şi, deşi termenul de finalizare a lucrărilor este de 12 luni, i-am cerut constructorului să facă tot posibilul pentru a le termina până în data de 15 septembrie 2015”, a declarat primarul George Scripcaru.

Corpul A al Şcolii Generale nr.12 situat pe str. De Mijloc, a fost construit în urmă cu mai bine de o sută de ani. Aici învaţă zilnic peste 400 de micuţi din clasele primare, care vor fi transferaţi pe durata lucrărilor de reparaţii la sediul unităţii de învăţământ de pe strada Şcolii, unde vor învăţa alături de colegii lor mai mari din ciclul gimnazial.

Comentarii

Ultimă oră