Sari la conținut

Şcoala gimnazială nr. 19 din Brașov va fi mansardată

scoala-gimnaziala-nr-19-din-brasov-va-fi-mansardata

Săptămâna aceasta a fost semnat contractul pentru realizarea lucrărilor de mansardare la Şcoala Gimnazială nr. 19 din Brașov.

Obiectivul acestei proceduri este ca, prin mansardarea clădirii, să se creeze spaţii noi, necesare amenajării unor săli de clasă care să acopere toate solicitările de înscriere pentru elevii care locuiesc în zonă. Pentru aceasta este necesară proiectarea şi execuţia unor lucrări de construcţii şi instalaţii aferente clădirii.

,,Am semnat contractul ce vizează proiectarea şi execuţia de lucrări pentru mansardarea Şcolii Gimnaziale nr. 19. În acest fel vom crea noi spaţii pentru clase, astfel încât şcoala să poată asigura cele mai bune condiţii pentru elevii din această zonă. Este o soluţie, fie că vorbim de mansardare, fie că vorbim de extindere, pe care încercăm să o aplicăm şi la alte unităţi de învăţământ unde există foarte multe solicitări pentru înscrierea copiilor şi nu sunt destule săli de clasă.

Dacă totul merge bine, în anul şcolar viitor, 2019-2020, această şcoală nu va mai avea probleme cu spaţiile pentru clase. Cu toate eforturile noastre, sunt situaţii în care această cerere foarte mare nu poate fi rezolvată, fie din motive tehnice, fie din motive patrimoniale, iar în aceste situaţii trebuie să fim conştienţi că trebuie ca, împreună cu Inspectoratul Şcolar, să găsim acele soluţii legale pentru a ne asigura că, în primul rând, copiii cu domiciliul în Braşov sunt înscrişi la acele grădiniţe şi şcoli“, a spus primarul George Scripcaru la semnarea contractului.

Comentarii

Ultimă oră