Sari la conținut

Schiorii juniori de la Corona Braşov au câştigat 8 medalii

schiorii-juniori-de-la-corona-brasov-au-castigat-8-medalii

Schiorii de la Corona Braşov au câştigat 8 medalii la Campionatele Naţionale ale României, categoria copii şi cadeţi, competiţie desfăşurată în perioada 27 februarie – 1 martie 2018 pe Pârtia Subteleferic din Poiana Braşov.

Astfel, Hunor Szoke şi-a trecut în cont trei titluri de campion naţional la categoria U16, la slalom, slalom uriaş şi combinată, în timp ce la categoria U14 Luca Dumitru şi-a adjudecat titlurile de campion naţional la slalom şi vicecampion naţional la slalom uriaş. Tot la U14, Eduard Bart a obţinut medalia de aur la combinată şi pe cea de bronz în întrecerile de slalom şi slalom uriaş.

Săptămâna aceasta le-a venit rândul juniorilor şi seniorilor să participe la Campionatele Naţionale, acestea fiind programate între 5 şi 9 martie 2018.

.....................................................................................

Salvamont Poiana Braşov a anunţat că în perioada 5 – 9 martie 2018 pe pârtia Subteleferic se vor desfăşura Campionatele Naţionale de Schi pentru Seniori, perioadă în care accesul turiştilor pe această pârtie este închis.


   „Ieşirea din pârtia Sulinar se poate face atât către pârtia Bradul pe varianta clasică, cât şi către staţia inferioară de telegondolă prin Zidul Mic şi porţiunea inferioară a Drumului Roşu. Ieşirea din pârtia Drumul Roşu spre telegondola se poate face atât pe varianta 3D cu ieşire în Drumul Albastru, cât şi pe varianta 3E”, precizează cei de la Salvamont.

Comentarii

Ultimă oră