Sari la conținut
schimbari-masive-la-harman

Înfrăţirea Hărman a fost ultima echipă braşoveană din primele trei ligi care s-a reunit. Antrenorul-jucător Claudiu Ionescu are cel mai mult de muncă în această perioadă, fiind hotărât să-i scape pe braşoveni de ultima poziţie din Liga a 3-a. Până acum, Hărmanul a achiziţionat 9 jucători, dar s-a şi despărţit de 8 fotbalişti.

Claudiu Ionescu este decis să o schimbe la faţă pe Înfrăţirea Hărman, „lanterna roşie” din C3. Instalat la jumătatea turului de campionat, antrenorul-jucător originar din Buzău încearcă să salveze gruparea braşoveană de la retrogradare.

Iar prima decizie a fost luată în privinţa lotului de jucători. Doi foşti fotbalişti de primă divizie vor veni să o ajute pe Hărman în Liga a 3-a. Sergiu Brujan şi Ovidiu Stoianof au fost convişi de Ionescu să i se alăture în proiect. Pe lângă aceştia, la echipa de lângă Braşov vor mai ajunge Alexandru Ilaşi de la Zagon, Florin Besa şi Valentin Ion, ambii de la Panciu, Ion Raul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, Marius Ioniţă de la Dinamo II, Ştefan Lupu de la Oţelul, respectiv Alexandru Bodean, liber de contract. Pe lângă aceştia, oficialii Hărmanului mai sunt în discuţii cu un portar de la UTA Arad şi trei juniori de la FC Braşov.

"Sunt jucători cu nume. Încercăm să îmbinăm experienţa jucătorilor pe care i-am adus cu tinereţea celorlalţi. Sperăm să iasă bine şi jucătorii să crească în valoare" - Dan Ilieş, preşedinte Înfrăţirea Hărman

Şi lista de plecări este lungă. În această iarnă, Înfrăţirea s-a despărţit de Alin Damian, plecat la Unirea Tărlungeni, David Stamatin, Bogdan Popică, Ionuţ Cherciu, George Dulgheru, Mihai Csere, Ionuţ Mihalache şi Vlad Căprariu.

"Vrem să facem un retur bun, mai ales că acum nu mai există presiune. Sperăm ca suporterii să fie alături de noi în continuare şi să vină şi din Braşov să vadă o echipă bună de Liga a 3-a. Vrem să nu mai fim victime sigure şi să lăsăm o impresie frumoasă" - Dan Ilieş, preşedinte Înfrăţirea Hărman

În altă ordine de idei, Claudiu Ionescu şi-a rezolvat situaţia contractuală din Buzău, iar din retur o va putea ajuta pe Hărman şi din postura de jucător.

Oficialii braşoveni au stabilit şi un cantonament montan la Borsec, în perioada 29 ianuarie – 4 februarie.

Primul meci amical se va desfăşura în deplasare cu Unirea Tărlungeni, pe 23 ianuarie.

Comentarii

Ultimă oră