Sari la conținut
schimbari-la-trupa-voltaj

Adi Cristescu este noul clăpar al trupei Voltaj, informează Cat Music într-un comunicat remis presei. Adi îl va înlocui la clape pe Bobby Stoica, după recenta decizie a acestuia de a părăsi trupa pentru a se dedica unor noi provocări profesionale.

"Îi cunosc pe băieţi de mult timp, le ştiu traseul profesional şi îi admir pe plan profesional pentru talentul lor de compozitori, chiar ştiu să facă muzică. Pe plan personal îi admir pentru sinergiile dintre ei, faptul că sunt ca o familie, se completează reciproc extraordinar. Sunt sigur că mă pot integra în echipă şi că pot să îi ajut să dezvoltăm lumea Voltaj cu piese noi, extraordinare, aşa cum sunt obişnuiţi fanii Voltaj", a declarat Adi Cristescu despre noii săi colegi, citat în comunicat.

Cei cinci băieţi ai trupei Voltaj - Călin, Gabi, Prunus, Adi şi Oliver - se pregătesc intens în aceste zile de concertele acestui sfârşit de an şi de noul single care va fi lansat în luna ianuarie.
Adi Cristescu şi-a început cariera foarte devreme. La 3 ani şi jumătate lua primele lecţii de pian, compunând prima melodie în şcoala primară. După ce a absolvit Liceul "Dinu Lipatti", Adi a continuat educaţia muzicală la Conservator la secţia de Compoziţie Jazz. În paralel, spiritul său creativ neobosit l-a ghidat către lumea fascinantă a filmului, compunând muzică pentru scurt şi lung metraje realizate de regizori celebri.

Nici activitatea scenică nu i-a fost străină, fiind obişnuit cu luminile reflectoarelor şi cu energia concertelor live în cadrul diverselor proiecte de jazz în care a fost implicat de-a lungul vremii. A cântat cu Ada Milea timp de mulţi ani, cu Alina Manole şi alţi interpreţi cunoscuţi.

Comentarii

Ultimă oră