Sari la conținut

Scapă MM Stoica de închisoare? Instanţa judecă astăzi cererea de eliberare condiţionată

scapa-mm-stoica-de-inchisoare-instanta-judeca-astazi-cererea-de-eliberare-conditionata

Judecătoria Sector 4 a luat luni în discuţie cererea de liberare condiţionată a lui Mihai Stoica, fost manager al FC Steaua, şi urmează să decidă dacă acesta va fi pus în libertate după ce a executat aproape doi ani din pedeapsa de trei ani şi şase luni primită în dosarul transferurilor de jucători.

Mihai Stoica a fost dus din Penitenciarul Jilava la Judecătoria Sectorului 4 pentru a fi prezent la judecarea propunerii de eliberare condiţionată.

Cererea a ajuns la instanţă în 9 decembrie 2015, după ce Comisia de la Penitenciarul Jilava a constatat că fostul manager general al FC

Steaua întruneşte condiţiile necesare pentru a fi eliberat condiţionat.

Judecătoria Sectorului 4 a luat luni în dezbatere cauza, urmând să decidă dacă admite sau respinge propunerea de eliberare condiţionată a lui Mihai Stoica.

Decizia pe care o va lua Judecătoria Sectorului 4 nu va fi definitivă, ci va putea fi contestată la Tribunalul Bucureşti, care în final va dispune cu privire la eliberarea condiţionată. Fostul manager general al FC Steaua ar putea părăsi penitenciarul doar după o decizie definitivă privind eliberarea sa condiţionată.

Sursa: Mediafax.ro

Comentarii

Ultimă oră