După ce două judecătoare de la Tribunalul Bucureşti au fost arestate, au intrat în vizorul anchetatorilor şi magistraţi de la Curtea de Apel din capitală.Procurorii DNA au extins ancheta în privinţa dosarului în care sunt acuzate de luare de mită şi corupţie judecătoarele Antonela Costache şi Viorica Dinu. Potrivit presei centrale, sunt căutaţi de DNA mai mulţi judecători consideraţi cităm "vulnerabili la mită". Conform anchetatorilor, cele două judecătoare de la Tribunalul Bucureşti îşi foloseau influenţa şi asupra unor magistraţi de la Curtea de Apel.
De asemenea, procurorii au decis să înceapă urmărirea penală şi în cazul unei alte judecătoare, care făcea parte, de regulă, din completul de judecată format din Alina Costache şi Viorica Dinu. Acestea două neagă orice acuzaţie.
1 comentarii la articol "Scandalul de corupţie din justiţie se extinde"

Mady

26 Mar 2013

La Tribunalul de la Brasov sunt la fel de corupti judecatorii. Dupa ce am castigat un proces la Judecatoria Brasov (avand probe solide), la recurs avocatul recurentului a aranjat... si a obtinut o hotarare definitiva si irevocabila in favoarea lui (neavand nici o proba / inscris la dosar). \"Coincidenta\" este ca Avocatul recurentului castiga toate procesela in recurs la aselasi complet de judecata...

Prin urmare dupa ce am fost escrocata a trebuit sa ii platesc si despagubiri escrocului...
Raspunde
Posteaza un comentariu

Nume

Comentariu

some error text here