Sari la conținut

S-au închis toate cazinourile din BRAȘOV! Ce poți face pentru a NU ieși din joc!

sau-inchis-toate-cazinourile-din-brasov-ce-poti-face-pentru-a-nu-iesi-din-joc

Starea de urgență în care se află România din cauza Covid-19 a determinat autoritățile să ia o serie de măsuri pentru a-i proteja pe oameni. Cetățenii sunt vizați direct de către acestea, iar viața de zi cu zi suferă modificări semnificative. Este indicat ca toate persoanele să aplice distanțarea socială. Trebuie evitate interacțiunile interumane care nu sunt strict necesare. Totodată, românilor le este sugerat să nu părăsească domiciliul decât pentru îndeplinirea necesităților de bază (cumpărături alimentare sau medicamente). Cum era de așteptat, aceste măsuri influențează și traiul brașovenilor. Una dintre aceste măsuri prevede închiderea pe perioadă nedeterminată a tuturor cazinourilor din județ.

Toate sălile destinate jocurilor de noroc au lacătul pe ușă! Ce e de făcut?

Pandemia provocată de coronavirus afectează ritmul de viață și majoritatea activităților cotidiene. Pe lângă școli, restaurante și baruri, cazinourile frecventate de brașoveni au fost nevoite să își închidă porțile.

l Max Bet, Bd. Griviței 83, Piața Teatrului 2 - închis
l Spoker Club, Bd. Alexandru Vlahuță 10 - închis
l Game World Magnolia, str. Crișului 18 - închis
l Bonus, Bd. Gării 7 - închis
l Las Vegas Game, str. Astra 1, Bd. Alexandru Vlahuță 58, calea București 104 - închis
l Bet Cafe Arena, str. Olteț 32 - închis
l Games Internationa, Bd. Griviței 67, Bd. Gării 30 - închis
l Sky Sports Bets, Bd. Alexandru Vlahuță 39, str. Gospodarilor 3 - închis

Cu toate acestea, te afli la un singur click distanță de cazinoul care rămâne deschis non-stop!

Înscrie-te acum și ai 500 de rotiri gratis online!

Realitatea virtuală devine cel mai sigur mediu în care îți poți desfășura activitățile în această perioadă de cumpănă. Este necesară înțelegerea și respectarea indicațiilor date de autorități, iar distanțarea socială este una dintre cele mai importante! Poți profita de aceleași avantaje pe care le aveai mergând în cazino, chiar de la tine de acasă! Partea cea mai bună este că această “sală de jocuri” nu se închide niciodată.

Chiar dacă nu ești expert în cum funcționează internetul, trebuie să știi că a te juca online este foarte simplu! Regulile de bază, răspunsurile la cele mai frecvente întrebări, dar și recomandările specialiștilor se află la îndemâna ta. Să te înscrii pe platformă durează cel mult 2 minute, iar în schimbul timpului investit pentru a te loga, te vei putea juca nelimitat. Odată cu înscrierea ta, vei primi automat 500 de rotiri gratis!

Mai mult, află că ai posibilitatea de a te juca gratuit sau te poți juca pe bani. În cazul în care te simți inspirat și norocos, poți investi și câștiga sume considerabile. Ai o gamă variată de jocuri pe care le poți încerca, precum: Book of Ra Deluxe, Lucky 3, Starburst, Sizzling Hot Deluxe, Lady of Fortune, 100 Super Hot sau Medusa. Te așteaptă jackpoturi, oferte speciale și promoții de zile mari!

Toate acestea și multe altele îți stau la dispoziție dacă îndeplinești două condiții esențiale:

l Ești major
l Vrei să te distrezi!

Nicicând nu a fost mai ușor să te simți ca la un casino demn de Las Vegas, chiar de la tine din casă!

Sursă foto: Pinterest.com

Comentarii

Ultimă oră