Sari la conținut

S-au alăturat proiectului „Strada cea mai Verde”

sau-alaturat-proiectului-strada-cea-mai-verde

Au plantat flori şi au ajutat astfel ca strada Postăvarului să devină şi mai verde. Vorbim de câţiva beneficiari ai Asociaţiei Copiii de Cristal, care s-au alăturat campaniei „Strada cea mai Verde”, un proiect de artă și cultură urbană, inițiat de reprezentanţii  Depoului de Artă Urbană.
Practic a fost amenajată o mini grădină portabilă, iar în cadrul evenimentului a fost prezentată și o mini expoziție cu vânzare a lucrărilor hand-made realizate de beneficiarii centrului de zi al Asociației Copiii de Cristal.
Scopul proiectului Strada cea Mai Verde este de  promovare a educaţiei ecologice, pentru extinderea spaţiilor verzi în mediul urban, dorindu-se de fapt crearea unui coridor verde în centrul vechi al Brașovului, spun iniţiatorii programului. „Strada cea mai verde este un proiect pe care l-am gândit permanent. Am început în luna iulie, am adus primii pomişori, acum sunt vreo 50, am dus nişte suporturi pe care le-am confecţionat noi cu designerii noştri din materiale reciclabile. Mă bucur foarte mult pentru că ni s-au alăturat şi cei de la Asociaţia Copiii de Cristal pentru că mă bazez foarte mult pe copii şi acesta este un proiect educativ, un proiect socio-cultural”, a declarat Dan Oprea, preşedinte Depoul de Artă Urbană.
„Ne-am alăturat proiectului strada cea mai verde al Depoului de artă Urbană pentru a arăta comunităţii rolul şi efectele terapiilor specializate în rândul beneficiarilor Asociaţiei noastre. Prin acţiuni de acest tip arătăm că aceşti tineri pot căpăta o independenţă, se pot responsabiliza, pot deveni persoane capabile să îngrijească o plantă singuri şi le creşte stima de sine”, a declarat Diana Bjoza (foto), coordonator PR Asociaţia Copiii de Cristal Braşov. Braşovenii, dar şi turiştii care au trecut prin  centrul Braşovului au putut cumpăra obiecte hand-made realizate de beneficiarii centrului de zi al Asociației Copiii de Cristal.

Comentarii

Ultimă oră