Sari la conținut

Şase fete suspectate că practicau prostituţia în saloanele de masaj erotic

sase-fete-suspectate-ca-practicau-prostitutia-in-saloanele-de-masaj-erotic

Proxenetism şi prostituţie sub masca anunţurilor de masaj erotic. Acţiunea era coordonată de o familie din Republica Moldova care deschisese saloane de masaj în Braşov, Cluj şi Constanţa. Capul reţelei este medic, iar soţia are şi ea, studii în acelaşi domeniu. Fiul lor este student la medicină. Cei trei au fost reţinuţi pentru proxenetism, iar cele şase tinere care lucrau în saloane de masaj erotic sunt cercetate penal pentru prostituţie.

   Gruparea era formată din 9 persoane şi coordonată de un medic, în vârstă de 52 de ani, care a studiat în Republica Moldova. În urmă cu doi ani, doctorul a venit cu familia în România şi a înfiinţat o firmă care avea ca obiect de activitate prestarea de servicii în domeniul masajului. Apoi,  a deschis cabinete de masaj erotic în Brasov, Constanţa si Cluj. Prin intermediul anunţurilor la mica publicitate au angajat 6 maseuze din Romania si Republica Moldova. Sub paravanul acestor cabinete de masaj erotic spun poliţiştii, doctorul, soţia şi fiul lor coordonau o retea de prostitutie.    

          Preţul unui “masaj” era cuprins între 200 şi 300 de lei, fiecare angajată având până la 6 clienţi pe zi. Programările erau făcute prin telefon, spun poliţiştii.  În acest caz s-au efectuat 6 percheziţii la saloanele de masaj erotic.

Ofiţerii de caz spun că urmează să audieze alte 20 de tinere, din Republica Moldova şi Romania, care ar fi fost racolate pentru a practica prostituţia, la invitaţia celor 3 suspecţi. Potrivit statisticilor, în ultimii 3 ani, numărul victimelor traficului de persone a crescut cu o treime.

Comentarii

Ultimă oră