Sari la conținut
saptamana-viitoare-incep-reunirile

Jucătorii celor două echipe ce reprezintă Braşovul în Liga a doua, FC Braşov şi Unirea Tărlungeni îşi vor încheia vacanţa de iarnă şi se vor întoarce la pregătiri. Stegarii vor începe antrenamentele luni, în timp ce elevii lui Bona se vor prezenta la muncă începând de marţi. Oficialii celor două cluburi nu au avut vacanţă şi muncesc din greu pentru ca echipele să fie pregătite pentru ultimele opt jocuri din sezonul regulat.

După o vacanţă destul de scurtă, jucătorii de la FC Braşov şi Unirea Tărlngeni se întorc la treaba. Îi aşteaptă o perioadă grea, cu antrenamente fizice, însă toţi sunt conştienţi că această pregătire îi va ajuta în meciurile oficiale ce vor debuta în la finalul lunii februarie. Stegarii vor începe antrenamentele luni, reunirea fiind programată pentru ora 11.00.

Galben-negrii vor avea un nou antrenor principal în persoana lui Mihai Stere. Mai marii de la FC Braşov caută în aceste zile să-şi întărească lotul pentru a putea ataca promovarea. Stegarii au terminat prima parte a campionatului pe poziţia a cincea a clasamentului cu 31 de puncte la patru lungimi distanţă de liderul FCM Baia Mare.

Unirea Tărlungeni se reuneşte marţi la ora 11.30. Trupa lui Bona a avut un tur de campionat de coşmar, însă în retur a început să adune puncte şi a mai salvat din imaginea lăsată. Braşovenii sunt pe poziţia a 11-a cu 14 puncte. Oficialii Unirii încearcă să-şi întărească lotul pentru a reuşi să evite retrogradarea la finalul sezonului.

Mai marii tărlungeneni negociază cu mai mulţi jucători care să acopere posturile deficitare ale trupei lui Bona. La capitolul plecări, se pare că mijlocaşul Răzvan Dâlbea ar putea ajunge la Râmnicu Vâlcea, unde ar urma să lucreze cu Alex Pelici.

Comentarii

Ultimă oră