Sari la conținut

Săptămâna aceasta, la AFI Brașov copiii pot sta de vorbă live de la Polul Nord cu Moșul!

saptamana-aceasta-la-afi-brasov-copiii-pot-sta-de-vorba-live-de-la-polul-nord-cu-mosul

Deoarece Crăciunul înseamnă #afiîmpreună chiar și de la distanță, AFI Brașov devine Curierul surprizelor de Crăciun.


Însă cea mai bună veste este că în perioada 14 și 20 decembrie, între orele 17:00 și 19:00 Moșul va face o magie și va intra pe hornul unui ecran imens pentru a sta de povești live, din casa lui de la Polul Nord, cu copiii cuminți pentru a-i asigura că va ajunge și anul acesta la ei cu cadourile dorite în noaptea de ajun. Le va asculta în fiecare zi scrisorile, poeziile pregătite și dorințele!

Și pentru ca toată lumea să se bucure de această experiență inedită, Moș Crăciun a trimis 2 spiriduși care vor fi prezenți în zona special amenajată de la etajul 1, din food court. Aceștia îi vor ajuta pe copii, vor coordona și vor media poveștile. Va exista și o căsuță poștală trimisă special de Moș Crăciun pentru a aduna scrisorile cu dorințele de Crăciun, pe care vizitatorii o vor găsi într-un cadru de poveste, pe un lac înghețat, printre urși polari și reni, special aduși de la Polul Nord pentru a păzi sania Moșului.

AFI Mall Brașov



Pe lângă miile de cadouri potrivite pe care le pot găsi aici, vizitatorii vor putea admira și cumpăra Cadouri autentice românești, realizate de artizani și meșteri populari din Brașov: obiecte de ceramică și pictură pe sticlă, globuri de Crăciun realizate cu măiestrie și pasiune pentru frumos, din sticlă sau pictate live în fața vizitatorilor, podoabe şi cadouri din pâslă, decoraţiuni, aranjamente şi păpuşi textile, accesorii din lână împletită, croitorie şi broderie tradiţională și alte decorațiuni de Crăciun handmade, fiecare dintre ele spunând o poveste.

Va fi prezentă și Mama cozonacilor, un brand local, delicioasa turtă dulce pregătită după rețete săsești și mierea din flori de pe pajiștile Transilvaniei.

Pe terasă, clienții pot admira căsuțe din lemn ca la Viena, pline cu produse trandiționale proaspete și delicioase: falmmkuchen, cârnați germani în pâine, leberkase, pastă de jumări, vin fiert cu aromele iernii, clătite săsești, toate aromate de luminițe feerice, un brad ecologic pentru ca vizitatorii să se bucure de magia Crăciunului, chiar și-n aceste vremuri mai dificile tronate de pandemie, dar mai ales o priveliște ca la Brașov cu cel mai fain peisaj de iarnă cu Tâmpa.

Comentarii

Ultimă oră