Sari la conținut

Șansa agriculturii din Braşov: să fie una ecologică!

Braşovul va fi prezent la cel mai mare târg de alimente ecologice din lume, ce se va desfăşura, in februarie 2013, la Nurnberg, în Germania, şi unde România va fi declarată Ţara BIO a anului 2013.
Patru producători de lapte, carne, miere şi dulceţuri din judeţul Braşov îşi vor prezenta alimentele create după reţete unice. La acest eveniment vor participa specialişti şi comercianţi de pe toate continentele.
Vicepreşedintele filialei Braşov a Asociaţiei Bio România, Dorin Enache,  va reprezenta Romania la acest târg. El a declarat că avem nişte tradiţii şi o zestre extraordinară în ce priveşte conservarea reţetelor de produse alimentare ca odinioară, cu aditivi naturali, iar ideea de a ne întoarce la obârşii, de a ne păstra tradiţiile este un mod de viaţă.
La rândul său, preşedinte Asociaţiei Bio Romania, Marian Cioceanu, a declarat pentru Radio România Tg. Mureș, că Braşovul are un potenţial deosebit în această direcţie, iar 60-70 la sută din agricultura judeţului Braşov ar trebui să fie agricultură bio certificată.

Comentarii

Ultimă oră