Sari la conținut

Sâmbătă, 26 noiembrie, 50 de consultații ORL gratuite pentru braşoveni

sambata-26-noiembrie-50-de-consultatii-orl-gratuite-pentru-brasoveni

Cei interesaţi pot avea parte de consultații ORL gratuite, în week-end-ul acesta la Braşov, la Medlife.

„Asociația Sănătate pentru Comunitate”, în parteneriat cu Medlife Brașov oferă 50 de consultații ORL gratuite în cadrul campaniei „MAKE SENSE!”. Medicii specialiști în domeniu vor efectua evaluări medicale în data de 26 noiembrie 2016, începand cu orele 14:00 la Hyperclinica MedLife PDR Turnului, pe str. Turnului nr. 5. Programările se pot face la telefonul (0268) 960.

Campania de informare și conștientizare cu privire la importanța diagnosticării precoce a cancerelor localizate în zona capului și gâtului – „MAKE SENSE!” are ca principal obiectiv educarea populației cu privire la factorii de risc ai acestei boli și importanța diagnosticarii ei în stadii incipiente, care asigură o rată a supraviețuirii de aproximativ 80%.

Recunoașterea semnelor și simptomelor și un simplu control stomatologic și ORL efectuat anual vă poate salva viața.

Anual, 150 000 de europeni află că au cancer localizat la nivelul capului sau al gâtului, dintre care în medie cam 7 000 sunt români.

Este un cancer despre care medicii susțin că se vindecă mai repede și mai uşor decât alte tipuri. 8 din 10 oameni ar putea depăși momentul cu bine, dar din păcate nu se întâmplă așa. Diagnosticarea târzie reduce șansele la viață pentru jumatate dintre pacienţii români.

Comentarii

Ultimă oră