Sari la conținut
salon-auto-la-brasov-galerie-foto

A fost un weekend cu mulţi cai putere şi noutăţi din lumea auto. La Braşov a avut loc prima ediţie a Salonului Auto Braşov.  La eveniment au participat dealerii a peste 18 mărci de autoturisme unde au putut fi admirate pe lângă bolizi de zeci de mii de euro şi maşini cu tehnologii hibrid, utilitare, motociclete de viteză şi enduro, autoturisme tunate sau de epocă. La prima ediţie a Salonului Auto de la Braşov Bussiness Park pe lângă dealeri au fost prezenţi şi reprezentanţi de bănci, societăţi de leasing şi asigurări. Aceştia au venit în sprirjinul potenţialilor clienţi cu oferte avantajoase de leasing iar expozanţii au pregătit de altfel numeroase oferte speciale şi discounturi pentru cei interesaţi de achiziţionarea unui autoturism. „Este prima ediţie, într-adevăr pe piaţa braşoveană au fost evenimente de profil, încercăm să facem altceva, avem o locaţie de excepţie, avem 3 mari dealeri, de pe piaţă, care până acum nu şi-au făcut simţită prezenţa la evenimennte de acest profil, în plan local mă refer”, a declarat Sorin Dencescu, organizator.

• Standul Poliţiei

Printre invitaţii speciali ai dealerilor auto se vor afla Nicoleta Luciu, Trupa Compact, Trupa Vacanţa Muzicală, pilotul braşovean Mihai Marinescu şi prezentatoarea TV, Roxana Ciuhulescu. „De foarte multe ori mă întrebă lumea care este maşina mea preferată iar după 13 ani de ProMotor este greu să zic uite aia e maşina perfectă, găsesc la toate ceva care să-mi placă dar din punctul meu de vedere nu există maşina perfectă pentru că nu există perfecţiune”, ne-a spusRoxana Ciuhulescu prezentatoare TV.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Primăria Braşov şi Poliţia Rutieră care a fost prezentă la Salanul Auto cu un stand la care au putut fi admiraţi şi doi dintre bolizii folosiţi de poliţişti pe autostrăzi. „Ne prezentăm la salonul auto de la Braşov cu 2 dintre autoturismele din dotarea Poliţiei Rutiere Române. Sunt autoturisme pe care le folosim cu precădere pe autostăzile A1 şi A3, scopul nostru este acela de a conştientiza pe toţi cei care vor veni la acest salon auto să respecte regulile de circulaţie”, ne-a spus Augustin Căpîlnaş, inspector principal. „Eu cred că este foarte important să realizăm cât mai multe evenimente din toate domeniile în aşa fel încât în fiecare weekend în Braşov să vină foarte mulţi vizitatori din Braşov, din jurul Braşovului sau din altă parte”, ne-a spus George Scripcaru,  primarulul Braşovului. De menţionat ar mai fi faptul că pe baza biletului de intrare în valoare de 5 lei, vizitatorii au participat la Tombola Vizitatorilor.

Comentarii

Ultimă oră