Sari la conținut

S-a rupt lanţul de iubire. Salman Khan i-a dat papucii Iuliei Vântur

sa-rupt-lantul-de-iubire-salman-khan-ia-dat-papucii-iuliei-vantur-

Salman Khan e foc şi pară! Şi asta din cauza Iuliei Vântur care pe de-o parte susţine că-l iubeşte pe actorul de la Bollywood, pe de altă parte încă ţine legătura cu unul dintre foştii ei iubiţi. Motiv pentru care Salman a pus imediat punct relaţiei.

Şi asta nu e tot! Apropiaţii lui Salman au dezvăluit şi alte motive care au dus la despărţirea celor doi. Se pare că între Iulia Vântur şi Salman existau prea multe diferenţe culturale şi... emoţionale. Asta în ciuda faptului că vedeta noastră a stat ani la rândul cu un calendar indian în mână şi a sărbătorit cu mare patos fiecare sărbătoare indiană. Ba chiar s-a îmbrăcat ca la carte şi era toată numai o "tolbă cu citate indiene, înţelepte". Se pare că Iulia a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a le intra în graţii mamei, dar şi surorilor lui Salman. Zadarnic însă!

Mai mult decât atât, se pare că şi Salman s-a orientat spre altă femeie. Este vorba despre una dintre cele mai frumoase femei de la Bollywood care îi dă târcoale de ceva vreme actorului. Şi ce-i drept are şi undă verde atâta timp cât Iulia este în România. Mai mult decât atât, apropiaţii lui Salman au vorbit şi despre întâlniri care au loc între Salman şi Urvashi chiar în apartamentul actorului, conform Antena Stars.

Comentarii

Ultimă oră