Sari la conținut

S-a redeschis, după 20 de ani, Internatul Colegiului făgărăşean „Aurel Vijoli“

sa-redeschis-dupa-20-de-ani-internatul-colegiului-fagarasean-aurel-vijoli

Internatul Colegiului „Aurel Vijoli” din Făgăraş, care timp de mai bine de 20 de ani a fost închis, şi-a redeschis porţile.

Clădirea a fost renovată şi utilată cu ajutorul Primăriei Făgăraş, dar şi a unor societăţi private, iar la începutul săptămânii a fost redeschisă oficial, în faţa a zeci de oficialităţi, dar şi a copiilor şi părinţilor.

Beneficiarii internatului sunt cei 32 de elevi care învaţă la Şcoala Profesională a Colegiului, aceştia fiind cazaţi în 8 camere.

„Este un eveniment deosebit de important pentru şcoala noastră şi nu numai pentru şcoala noastră, ci şi pentru învăţământul profesional şi tehnic din Făgăraş. După mai bine de 20 de ani avem un cămin internat pentru elevii învăţământului profesional. Ne bucurăm de acest eveniment şi vreau să mulţumesc primăriei, tuturor firmelor partenere, Inspectoratului Judeţean Braşov şi tuturor care ne-au stat alături, astfel încât elevii noştri să poată beneficia de internat cu condiţii deosebite de cazare”, a spus Liliana Spiridon, directoarea Colegiului „Aurel Vijoli”.

Comentarii

Ultimă oră