Sari la conținut

Ioan Neculaie îl va da în judecată pe fostul iubit al Ramonei Gabor din cauza unei farse.

După ce s-a dat drept Ioan Neculaie şi i-a propus o partidă de sex iubitei sale, Ramona Gabor, Gabi Bădălău a fost dat în judecată de patronul echipei FC Braşov.
Farsă prin telefon. Conform informaţiilor din revista „Spy”, Bădălău şi-a luat o cartelă telefonică, s-a dat drept Ioan Neculaie, şi i-a trimis prietenei sale un mesaj în care îi cerea să petreacă împreună o noapte „furtunoasă”. Sora Monicăi Columbeanu a acceptat „oferta” pentru suma de 10.000 de euro! A fost, de altfel, motivul pentru care cei doi s-au şi despărţit ulterior.
„Prostul nici nu ştie că e penală”. Aflând de această poveste în care a fost implicat şi numele său, afaceristul braşovean a reacţionat prompt, declarând la emisiunea „Acces Direct” de pe Antena 1: „Am să-l dau în judecată pe Gabi Bădălău. Mi-a defăimat imaginea. Individul a făcut o infracţiune penală, folosindu-se de numele meu. Pe Ramona Gabor nici nu o cunosc”. În jurnalul Acasă TV, „Poveştiri de noapte”, Neculaie a mai declarat prin telefon că ceea ce a făcut Gabi Bădălău este o chestiune penală. „Prostul nici nu ştie că e penală, făcând-o pe ea să creadă că eu o aştept în camera de hotel, pe care el a închiriat-o, el a plătit-o, el a aşteptat acolo, el s-a dus peste ea în cameră”, a declarat Ioan Neculaie prin telefon.

Comentarii

Ultimă oră