Sari la conținut
sa-fii-independent-e-mai-mult-decat-un-slogan

Am asistat cu totii, la sfarsitul acestei saptamani la inca o dovada a luptei pentru pastrarea sau obtinerea unor privilegii. Am vazut cum un asa zis independent s-a dezis de acest statut incercand pentru a doua oara sa devina candidatul unui partid, PSD, dar a fost respins de colegii de partid cu un vot covarsitor.

Independent inseamna sa pui pe primul loc oamenii pe care vrei sa ii reprezinti, inseamna sa-ti pese de nevoile si asteptarile acestora si sa lupti pentru ca taxele si impozitele pe care cetatenii le platesc, sa se intoarca la ei, nu sa ajunga in buzunarul politicienilor sau acolitilor acestora.

Acesta este motivul pentru care cred cu tarie ca singura modalitate ca aceste lucruri sa se intample e ca cetatenii sa fie implicate direct in actul de decizie, de la nivelul primariei.

Am lansat proiectul ,,Primarii Cartierelor’’ care exact asta face, aduce oameni onesti din cartiere in primarie, oameni ce vor decide ce se intampla in cartierul lor. Doar asa putem opri coruptia si putem eficientiza activitatea primariei. Acesti vecini ai dumneavoastra nici nu fura si in plus stiu cel mai bine ce trebuie facut in cartierul lor. Dumneavoastra puteti fi unul dintre ei. Pentru mai multe detalii accesati site-ul www.staicuflorian.ro sau/si pagina de facebook www.facebook.com/staicuflorian/

Comentarii

Ultimă oră