Sari la conținut

S-a deschis Muzeul Pedagogic din Brașov, dedicat copiilor

sa-deschis-muzeul-pedagogic-din-brasov-dedicat-copiilor

„Muzeul pedagogic” este un excelent instrument pedagogic dar și un loc pentru petrecerea timpului liber al copiilor, tinerilor și familiilor.

„Muzeul pedagogic” desfășoară expoziții interactive temporare (aproximativ 4 expoziții pe an), cu teme din diferite domenii precum: fizica, biologie, chimie, matematica, artă etc. Ca activități complementare fiecare expoziție va cuprinde ateliere care au rolul de a aprofunda anumite concepte prezentate în cadrul expoziției.

„Muzeul pedagogic” este un spațiu care exploatează creativitatea, inventivitatea și imaginația în diferite domenii, utilizând noi metode și instrumente de învățare care să vină în completarea ofertei educaționale tradiționale. În plus, „Muzeul pedagogic” dezvoltă un nou spațiu de petrecere a timpului liber într-un mod educativ pentru familiile din Brașov și nu numai.

Expoziția de debut a muzeului este dedicată lui Issac Newton.

În cadrul activităților desfășurate în cadrul întâlnirilor, copiii vor corela principii ale fizicii cu fenomene/ elemente din viața reală, vor interacționa cu instalații special create pentru a descoperi și întelege concepte precum forța, tipuri de forțe, viteză, impuls, energie, ciocnire, mișcare, gravitație, greutate, lumină, culoare etc.

Expoziția se desfășoară până în 3 martie 2019. Prețul unui bilet este 20 lei/ persoană. Grupurile formate din minim 15 persoane vor plăti 15 lei/ persoană.

Muzeul se poate vizita numai cu programare la 0721 028 967 de luni până duminică, în serii de câte 90 de minute începând cu ora 8:30.

„Muzeul pedagogic” se află pe Soseaua Cristianului, nr 1-3, Brașov (clădirea din cărămidă).

Detalii se găsesc pe http://expozitiicalatoare.ro/ .

Comentarii

Ultimă oră