Sari la conținut

S-a deschis giratoriul de sub pasaj la intrarea în Braşov dinspre Hărman

sa-deschis-giratoriul-de-sub-pasaj-la-intrarea-in-brasov-dinspre-harman

Veste bună pentru şoferi! A fost deschis giratoriul de sub pasaj, la intersecţia ocolitoarei cu DN 11.

Săptămâna aceasta lucrările de amenajare a giratoriului de sub pasajul care traversează calea ferată şi DN 11 şi face legătura cu tronsonul II al centurii pe primului tronson al ocolitoarei Braşovului au avansat, astfel că circulaţia spre şi dinspre Hărman se face acum direct prin giratoriu, fără a se mai ocoli pe bretelele laterale.

În acelasi timp, breteaua care lega DN 11 (dinspre Triaj) spre tronsonul II a fost închisă traficului, ţinând cont că fusese o amenajare provizorie. În prezent muncitorii lucrează la reamenajarea fundaţiei acesteia, astfel ca aceasta să poata pe viitor să constituie o legătură directă şi dinspre tronsonul II spre ocolitoare, fără a se mai face ocolul până la giratoriul de sub pasaj, cum se procedează în prezent.

A rămas deschisă traficului breteaua provizorie de pe cealaltă parte a pasajului care face legătura tronsonului II cu strada Hărmanului şi DN 11 spre Hărman prin giratoriul de sub pasaj.

Restricţiile de viteză încă se meţin în zonă, deoarece se asfaltează DN 11, pe porţiunile unde s-a lucrat la amenajarea scuarurilor care separă sensurile de mers.


  Pentru ghidarea şoferilor în giratoriu sunt montate deocamdată balize provizorii, până când vor fi definitivate separatoarele din borduri.

Deschiderea acestui giratoriu a însemnat fluidizarea traficului pe DN 11, ţinând cont că la orele de vârf se formau coloane de maşini între Triaj şi intersecţia cu centura.

S-a dat în folosinţă aşadar o mare parte din giratoriul spre şi dinspre Hărman. Şoferii îl pot folosi. Drumuri bune!

Sursa: bizbrasov.ro

Comentarii

Ultimă oră