Sari la conținut
rulota-care-poate-fi-tractata-cu-bicicleta

Designerii firmei Stereotank din New York au creat o rulota pentru calatorii, care este suficient de mica si de usoara pentru a fi remorcata de o bicicleta.

Denumita Taku-Tanku, casuta pentru calatorii este formata din doua rezervoare de apa de 3.000 litri, conectate printr-un inel de lemn.

Nefiind prevazuta cu baie sau bucatarie, ea este suficient de mare pentru a fi dotata cu un pat si dispune de suficient spatiu pentru doua - trei persoane, relateaza Business Insider.

Designerii Marcelo Ertorteguy si Sara Valente de la Stereotank au anuntat pe site-ul lor ca acest proiect este "prietenos cu mediul, poate fi transportat in locuri diverse, cu mijloace de transport diverse si poate fi vazut ca o sculptura care celebreaza rolul vital al apei in viata noastra."

In afara de bicicleta, rulota se poate atasa la o masina sau chiar la o barca. Ertorteguy si Valente au mentionat ca rulota beneficiaza de alimentare cu energie solara, avand LED-uri atat in interior cat si in exterior.

Stereotank este in cautare de sponsori si a demarat o campanie de strangere de fonduri pentru a construi primul model de serie al rulotei.

Comentarii

Ultimă oră