Sari la conținut

Ronnie O’Sullivan și-a cumpărat un apartament de lux în București

ronnie-osullivan-sia-cumparat-un-apartament-de-lux-in-bucuresti

Ronnie O’Sullivan, unul dintre cei mai mari jucători de snooker din istorie, va reveni în țara noastră la începutul lunii octombrie pentru a participa la cel mai important eveniment de snooker din România.

Până atunci însă, O’Sullivan, care a declarat în repetate rânduri că este fascinat de țara noastră, a decis să-și cumpere un apartament într-un compex rezidențial din Pipera, potrivit unosr surse citate deGSP.ro.

"Ronnie O’Sullivan și-a achiziționat un apartament în complexul Pipera Platinum Residence. Prețul pentru un metru pătrat este de o mie de euro, iar Ronnie și-a dorit enorm de mult să aibă o casă de vacanță la București", spun sursele ziarului.

Ronnie O’Sullivan a participat la București la mai multe meciuri demonstrative de snooker și de fiecare dată a ținut să precizeze că a fost cucerit de publicul român.

Partidele se vor desfăşura în cursul săptămânii, 3-7 octombrie, cu începere de la ora 10:00, meciul zilei fiind programat la ora 19:30. Semifinalele se vor disputa sâmbătă, 8 octombrie, cu începere de la ora 13:00. Marea finala se va juca duminică, 9 octombrie în cadrul a două sesiuni, programate de la ora 13:00, respectiv de la ora 19:00.

Comentarii

Ultimă oră