Sari la conținut
romradiatoare-brasov-investeste-930000-de-euro

Compania brașoveană Romradiatoare demarează investiții de 932.000 de euro în achiziția de utilaje, echipamente și soft-uri de proiectare, fondurile fiind obținute în urma finanțării proiectului de către Guvernul Norvegiei prin Granturile Norvegiene 2009-2014 în cadrul domeniului de finanțare Inovare Verde în Industria din România, scrie bizbrasov.ro.
     Proiectul Green Business Development for Increased Competitiveness va fi implementat până la finele lunii aprilie 2016, perioadă în care compania Romradiatoare ar urma să împplinească 90 de ani de existență.
      Investițiile vizează îmbunătățirea semnificativă a performanței de mediu în procesele de producție ale fabricii, precum și creșterea capabilităților și capacității de producție pentru game de produse mai „verzi”. În cadrul proiectului vor fi achiziționate utilaje performante, menite a moderniza și ecologiza principalele procese de producție (debitări metale feroase și neferoase, deformări plastice la rece, sudură, brazare, cositorire, vopsire în câmp electrostatic, manipulare inter-fazică, etc.) precum și o serie de soft-uri de proiectare de ultimă generație, în vederea dezvoltării capabilităților de proiectare, dimensionare și optimizare a produselor dezvoltate.

În cadrul proiectului se va implementa un sistem de management al sănătății și securității operaționale care, împreună cu investițiile ce urmează a fi realizate în tehnologie, va contribui la îmbunătățirea semnificativă a condițiilor de muncă pentru cei 220 de angajati.

Comentarii

Ultimă oră