Sari la conținut
rompetrol-isi-schimba-denumirea

Grupul Rompetrol NV. își va schimba în perioada următoare denumirea în KazMunayGas International NV, ca parte a procesului de integrare a activităților și operațiunilor în cadrul unicului său acționar - KazMunayGas (KMG), compania națională de petrol și gaze din Kazahstan, informează un comunicat al companiei. Decizia a fost adoptată în unanimitate de Consiliul de Administrație al Grupului, la finele lunii februarie..

'Schimbarea numelui companiei face parte din strategia de dezvoltare a brandului —KazMunayGas, dar și de valorificare a activităților sale. Brandul 'umbrelă' este o condiție prealabilă pentru consolidarea poziției pe piață a grupului de firme sub marca KMG atât în România, cât și pentru intrarea cu succes pe alte piețe externe. Toate companiile grupului vor fi promovate printr-un singur brand puternic, care va fi cunoscut atât în țară, cât și la nivel internațional" a declarat Zhannat Tussupbekov, managing director pentru procesarea și marketing-ul extern al țițeiului în cadrul CN KazMunayGas și CEO al Grupului Rompetrol (de acum — KMG Internațional).

Domeniul principal de activitate al Grupului Rompetrol, acum KazMunayGas International, vizează rafinarea și comercializarea de țiței și produse petroliere în Europa. Grupul este un important activ extern al companiei naționale KazMunayGas

Comentarii

Ultimă oră