Sari la conținut

România nu poate fi condusă banditeşte de Băsescu

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a lansat marţi seară critici dure la adresa lui Traian Băsescu, care încearcă să intimideze pe toţi cei care nu sunt în tabăra lui, care ameninţă cu puşcăria oficiali ai statului. Antonescu l-a asigurat pe preşedintele suspendat, dar şi pe români că va lupta până la capăt, că votul a milioane de oameni care au mers la urne pe 29 iulie nu va fi transformat în hârtie igienică, indiferent de ce decizie va lua Curtea Constituţională, decizie care va fi respectată.
Antonescu a declarat, la emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, că în lupta împotriva lui Traian Băsescu va merge până la capăt şi nu se va opri din acest demers indiferent câte ameninţări îi vor fi adresate.
"Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapă până când nu dau socoteală politic, că eu nu mă ocup cu altceva, în faţa cetăţenilor României, pe care i-au minţit şi-i mint, pe care i-au furat şi-i mai fură încă pe unde mai sunt şi pe care mai noi îi sfidează, îi intimidează în fiecare seară domnul Traian Băsescu ", a spus Antonescu.
"Mesajul meu este: nu vă temeţi oameni buni, nu e sat fără câini România, nu poate fi condusă banditeşte de Traian Băsescu cu ameninţări, cu insulte şi intimidări. Suntem aici şi ne batem până la capăt pentru lege, pentru drept şi pentru votul vostru. “  mai spus Antonescu.

Comentarii

Ultimă oră