Sari la conținut
rockstadt-prima-editie-indoor-la-brasov

Eveniment pentru iubitorii de muzică rock! În perioada 21-22 octombrie 2016, va avea loc Festivalul Rockstadt Extreme Fest - Indoor Edition - în Club Rockstadt şi Kruhnen Musik Halle din Braşov.

După trei ani în care s-a impus ca eveniment pe piaţa muzicală românească, în special pentru iubitorii de rock, Rockstadt Extreme Fest îşi propune să se extindă în acest an şi să ofere fanilor şi prima ediţie indoor.

Aceasta va avea loc vineri şi sâmbătă, la Braşov.

Festivalul se va desfăşura în două locaţii din Braşov, binecunoscutul Club ROCKSTADT şi KRUHNEN MUSIK HALLE, o noua sală de evenimente cu o capacitate de 1500 de locuri.

Asemenea festivalului din august, Rockstadt Extreme Fest - Indoor Edition - îşi propune să aducă în faţa publicului, formaţii în premieră în România şi showuri concept, exclusiviste, acoperind o gamă muzicală variată.

  Din motive de confort, spaţiu şi siguranţă, concertele vor avea loc exclusiv în Kruhnen Musik Halle. Sala este situată chiar lângă clubul Rockstadt (Strada Nicolae Titulescu, nr. 2P). Intrarea se face tot de pe strada principală.

Clubul Rockstadt va ramane deschis pe toată durata festivalului, iar după ce se vor sfârşi concertele din Kruhnen Musik Halle sunteţi aşteptaţi în Rockstadt pentru afterparty, în ambele zile.

Dacă nu v-aţi cumpărat bilete până acum, puteţi găsi şi la intrare, pe perioada festivalului, la preţul de 160 de lei. Accesul cu aparate foto (inclusiv DSLR) este permis!


  Printre trupele ce vor face show se numără ENSLAVED 25 şi NE OBLIVISCARIS.

Dupa trei showuri sold out desfăşurate în Londra, ENSLAVED 25, ajunge şi în Romania pentru a aniversa 25 de ani de carieră, iar setul „Spinning Wheel Ritual” va fi principalul obiectiv al acestui concert.

„Spinning Wheel Ritual” este însumarea celui mai recent capitol din istoria Enslaved. Albumele „Vertebrae”, „RIITIIR” şi „In Times” fiind prezentate pentru prima dată împreună. Obiectivul va fi o „reimaginare” - dorinţa trupei de a fi urmarită într-o nouă lumină şi interpretare.

Invitat special, alaturi de ENSLAVED, va fi grupul australian NE OBLIVISCARIS. NE OBLIVISCARIS este una dintre cele mai apreciate şi totodată controversate trupe ale momentului.

Concertând pentru prima dată în România la Rockstadt Extreme Fest 2015, NE OBLIVISCARIS a devenit între timp o trupă ce nu mai are nevoie de introducere, reacţiile la nivel internaţional fiind copleşitoare.

Data/ora de începere: 21 octombrie 2016 - 22 octombrie 2016 (ora 17:00)

Comentarii

Ultimă oră