Potrivit unor surse, Sir Mick Jagger s-ar fi apucat de yoga anti-gravitaţională - practicată fără a se atinge podeaua - pentru a se menţine în formă pentru viitoarele concerte Rolling Stones, scrie contactmusic.com.
 
Rockerul în vârstă de 73 de ani se duce în mod regulat la sesiunile dure de acrobaţie aeriană - stând agăţat într-un hamac, la 2 metri deasupra solului, practicând diverse exerciţii folosindu-şi doar greutatea corpului - pentru a-şi menţine silueta, astfel încât să fie apt de a performa în cadrul concertelor Rolling Stones, care sunt suficient de solicitante.
Această tehnică ajută organismul să devină mai puternic şi creşte nivelurile de serotonină şi dopamină - cunoscuţi şi ca hormonii fericirii.
 
Instructorul de yoga anti-gravitaţională Nuno Campos, de la Virgin Active, a declarat pentru Daily Mail: ''Există numeroase beneficii ale practicării acestui tip de yoga, cel mai notabil fiind că măreşte flexibilitatea musculară şi mobilitatea articulaţiilor. Este extrem de benefic şi pentru inimă''.
 
 
 
 
 
Sursa: mediafax.ro