Sari la conținut
rochii-la-moda-video

Mă inspiră oamenii, vremea frumoasă şi reportajele cu teme marine! Apoi este foarte simplu să creez cele mai sofisticate ţinute de ocazie, pentru care folosesc mătăsuri naturale, duchese: un gen de tafta cu compoziţie de mătase, dar şi dantele, care sunt vedete în acest an, fie că sunt brodate sau franţuzeşti. Asta spune o braşoveancă, îndrăgostită până peste cap de modă. Dacă deja v-aţi imaginat rochii de prinţese, trebuie să ştiţi că nu aţi greşit cu nimic şi ţinutele pot deveni realitate în atelierul de creaţie al designerului Lăcrămioara Iordăchescu. Aici orice model poate prinde contur şi nu există limite ale imaginaţiei când vine vorba de forme, culori şi accesorii.

S-a îndrăgostit de modă încă de la o vârstă fragedă şi a decis să-şi dedice aproape tot timpul creaţiei. Braşoveanca Lăcrămioara Iordăchescu visează noaptea modele de rochii speciale, iar ziua le pune pe hârtie în atelierul ei, acolo unde şi alte doamne cu talent, ajută la realizarea unor ţinute unicat."Mă inspiră foarte mult oamenii din faţa mea, mă inspiră vremea frumoasă, mă inspiră materialele şi în general tot ce vine spre mine şi este pozitiv"spune Lăcrămioara Iordăchescu, manager şi designer.

Înainte de sărbători există şi reduceri pentru ţinutele de ocazie, dar şi pentru rochiile de mireasă.Iarna aceasta se poartă ţinutele care conturează talia, bogate în material în partea de jos, dar şi croiuri în clin. Iar când vine vorba de culori, cele în trend sunt corai, roşu, galben, bej şi negru.

Comentarii

Ultimă oră