Sari la conținut

Mai multe informaţii publicate în week-end pe diverse bloguri dau de sigure mai multe transferuri spectaculoase în piaţa mass-media din România.
Negocieri neconfirmate. Jurnalistul Victor Ciutacu ar putea pleca, în această iarnă, de la Antena 3, către Realitatea TV. „Nu pot nici să confirm, nici să infirm negocierile cu Victor Ciutacu. Tot ce pot să spun este că acesta este un profesionist pe care îl admir foarte mult”, a declarat Sebastian Ghiţă,  noul manager al postului Realitatea TV.
Schimburi Antena-Realitatea. Sebastian Ghiţă a preluat, în octombrie, pentru următorii cinci ani, managementul companiei Realitatea Media, deţinute de Sorin Ovidiu Vântu, pentru 75 de milioane de euro. Până acum, mai mulţi angajaţi ai Realitatea TV au intrat în curtea Antenei 3, printre aceştia numărându-se Răzvan Dumitrescu, Ionela Năstase şi Ana Maria Roman.
Pleacă „Naşul” de la B1? Conform site-ului reportervirtual.ro, Radu Moraru va părăsi postul B1, urmând să lucreze pentru noua televiziune a RCS&RDS, unde ar putea ocupa funcţia de director general. De asemenea,  Sorin Oancea ar urma să renunţe la funcţia de vicepreşedinte al Grupului Grivco pentru a prelua conducerea televiziunii lui Bobby Păunescu, B1. În mai, Oancea a fost schimbat de la conducerea Antenei 3 cu Mihai Gâdea, dar şi-a păstrat poziţia de acţionar cu 25% şi preşedinte al CA.  
Probleme cu acţiunile. Aflat la Festivalul de Film de la Barcelona, Bobby Păunescu a declarat că miercuri sau joi situaţia va fi lămurită printr-un comunicat de presă pe care îl va semna împreună cu Naşul. Deocamdată, atât Moraru, cât şi Oancea ar mai avea de rezolvat problemele cu acţiunile pe care le deţin la televiziunile pentru care au lucrat până acum.

Comentarii

Ultimă oră