Sari la conținut
robogetii-la-mix-actual

Știți cine sunt ROBOGEȚII? Sunt 7 pitici magnifici, din Brașov, porniți să cucereascâ lumea prin robotică!


Acum doi ani , pe când dădeam sfoară-n țară să străngem bani să ajungă în America - de unde s-a întors cu aur la informatică! - Răzvan promitea, la televizor, că nu va pleca din România.

Și nu a plecat, deși, ca olimpic internațional, avea deschise toate facultățile lumii. Răzvan Ardelean e acum în anul II, la Transilvania. El a creat la Brașov, împreună cu fratele lui mai mic, Timi - care acum e puțin plecat în SUA după aur la informatică! - Academia de informatică.

200 de pitici ai Brașovului pasionați de informatică și robotică le calcă urmele în Academia în care nici un profesor nu are măcar 25 de ani! Academicienii, fără buletine măcar, au ras la județ aproape toate locurile I.

Cu echipa ROBOGEȚII (da, de la geți vine numele!) atacă aurul la robotică în Anglia.

Se calificaseră și ROBODACII, în Danemarca, da nu s-au găsit resurse pentru deplasare. Andrei Borcioman, dintr-a șasea, e căpitanul echipei. E fermecător și tulburător de isteț!

Robert Balint, dintr-a șaptea e cu partea "algorimică". Adică aia de sună a chineză pentru noi, simpli muritori. Sunt atât de frumoși, de deștepți și de simpatici, încât nu poți să nu fii mândru cu așa pui de românași!

O emisiune care unge pe suflet părinții, dă pildă copiilor și care, sperăm, va face sponsorii să se deschidă către ce avem mai frumos în România!

Robogeții, la Mix Actual!

https://www.youtube.com/watch?v=uOLvrAc489k

Comentarii

Ultimă oră