Sari la conținut

Ricardo Machado a revenit la antrenamentele stegarilor

Galben-negrii trag din greu în cantonamentul din Slovenia. Ionuț Badea pune accentul pe pregătirea fizică, dar încearcă în acelaşi timp să contureze şi un “unsprezece” de bază.

În Slovenia au ajuns încă de joi seara şi ultimele transferuri al Braşovului: Taborda, Tameş şi Popa.
Program de „două” pe zi! Staff-ul tehnic al FC Braşov, condus de Ionuț Badea, a programat două antrenamente pentru ziua de sâmbătă. Jucătorii braşoveni au început prima şedință de pregătire la ora 10.00 şi a durat aproximativ două ore. În prima parte a antrenamentului s-a lucrat tactic, apoi jucătorii au fost preluați de preparatorul fizic Luigi Maione, pentru o serie de exerciții de pregătire fizică.
A revenit Machado! Veşti bune pentru Ionuţ Badea şi staff-ul său. Fundaşul central Ricardo Machado a revenit la antrenamentele stegarilor, după ce până acum s-a pregătit separat din pricina unei accidentări la glezna stângă. "Vin după o accidentare şi muncesc foarte mult pentru că sunt în urmă cu pregătirea fizică. Mai simt uşoare dureri la gleznă, dar cred că în două-trei zile voi fi complet refăcut. Trebuie să ajung rapid într-o formă bună, pentru a ajuta echipa atunci când va fi nevoie de mine. Ca să joc titular, trebuie să mă antrenez foarte bine şi să muncesc mai mult. Este concurenţă mare pe toate posturile, nu doar la fundaşii centrali. Cu jucătorii care au venit zilele trecute, eu cred că avem o echipa bună, care îşi poate îndeplini obiectivele în noul sezon. Dacă sezonul trecut am marcat doar un gol, în acest campionat sper să marchez cel puţin trei goluri", a declarat Machado pentru site-ul oficial al clubului. Ricardo Machado a venit la Braşov în 2011, iar de atunci a jucat în 17 partide şi a marcat un gol.
Madeira, menajat la antrenament. Mijlocaşul Bruno Madeira a fost menajat la antrenamentul de sâmbătă dimineața, după ce a resimțit dureri moderate la articulația genunchiului drept. Ieri, stegarii au avut programate alte două şedințe de pregătire, dar şi un joc de verificare.
FC Brasov a disputat duminică seară o  nouă partidă amicală,  cu Goverla Uzhgorod. În celelalte amicale disputate în cantonamentul din Slovenia, FC Braşov a înregistrat următoarele rezultate: 1-1 cu Aluminij (nou promovată în prima ligă din Slovenia), 0-1 cu Krivbas Krivoi Rog (prima ligă Ucraina ) şi 0-0 cu Borac Banja Luka (prima ligă Bosnia-Herțegovina). Luni, FC Braşov va disputa un nou amical, cu Pecs MFC (Ungaria, Liga I), iar joi braşovenii vor întâlni în ultimul joc de verificare, pe Zeleznicar Sarajevo (Bosnia – Hertegovina, Liga I). Întoarcerea stegarilor acasă, este programată pentru vineri 6 iulie.

Comentarii

Ultimă oră