Sari la conținut

Revista presei brasovene- Miercuri, 3 septembrie 2008

Stiri

Prima petrecere Kronstadt Bikers va avea loc la Rasnov
Posesorii categoriei A sunt invitati in acest weekend la o petrecere exclusivista la Rasnov. Clubul moto „Kronstadt Bikers” organizeaza in campingul „Cetate Rasnov” prima petrecere de la infiintarea sa. Cele 30 de casute din camping s-au inchiriat rapid, organizatorii asteptandu-se la cel putin 300 de motociclisti din intreaga tara.

Judetul Brasov va primi 25 de milioane de euro la rectificarea Guvernului
Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a declarat ieri ca la rectificarea bugetara pe care o va face Guvernul pana in data de 20 septembrie judetul Brasov va primi aproximativ 25 de milioane de euro. Acest lucru a fost spus in conditiile in care ieri, in sedinta de plen a Consi-liului Judetean, a fost propus si aprobat un proiect de hotarare ce viza o rectificare a sumelor defalcate din impozitul de venit si a sumelor din TVA alocate pentru localitatile judetului Brasov, in anul 2008.

Garciniul a fost rascolit din nou de jandarmi
Desfasurare de forte, ieri dimineata, in cartierul Garcini din Sacele. 60 de politisti si 250 de jandarmi au insotit echipele Electrica pentru a-i depista pe cei care s-au racordat, ilegal, la reteaua de distributie a energiei electrice. In urma controalelor, specialistii au depistat mai multe bransamente ilegale, dar si material lemnos care nu era insotit de acte de provenienta.

Editorial Adrian Teaca: Chestiunea zilei - Victimele Cerbului
M-a vizitat ieri o cunostinta. A venit in concediu la parintii sai, care locuiesc in Piata Sfatului, din

Brasov, si a nimerit in "nebunia" Cerbului. Mai ales de cind au inceput repetitiile, zgomotul e de nesuportat.

Stiri

Sportivi premiati de CJ
Sportivii brasoveni Mihai Covaliu, Andreea Roxana Acatrinei si Rares Eugen Dumitrescu, care au participat la Olimpiada de la Beijing, au fost premiati, marti, de reprezentantii administratiei, in plenul sedintei Consiliului Judetean.

Sa nu ne lase tehnica!
Cerbul de Aur va debuta cu un concert extraordinar in care sint invitati peste 15 interpreti de muzica „usoara” din vechea si noua generatie. Acestia au povestit ca se simt ca in tabara, dar au o serie de nemutumiri referitoare la tehnica.

Nou-nascut cu SIDA
Minora de 14 ani din Teliu, infectata cu HIV, a nascut in urma cu citeva zile un baietel. Copila a nascut prematur un bebelus de 1,4 kilograme, dar din pacate, si acesta este purtator al cruntului virus. O veste buna vine totusi din partea medicilor, care sint de parere ca micutul nu va fi in pericol daca i se va administra tratamentul adecvat.

Stiri

Am scapat de pedeapsa apei reci
Distrigaz Sud a revocat ieri dispozitia de sistare a gazului catre toate sursele CET, anuntata pentru 1 septembrie, si care incepuse deja sa fie pusa in aplicare de catre CET.

Autobuzele au program special in zilele „Cerbului de Aur“
Conducerea RAT Brasov a decis ca in zilele festivalului „Cerbul de Aur“ sa modifice orarul de circulatie al autobuzelor. Astfel, incepind de azi si pina duminica 7 septembrie, in intervalul orar 18.30 - 24.00, linia 50 va fi suspendata, calatorii urmind a fi preluati de linia 50 barat, abonamentele emise pentru linia 50 fiind valabile pe aceasta linie.

CJ taie din banii primariilor
Bugetul tuturor primariilor din Brasov, indiferent de culoarea politica sau de executia bugetara pe anul anterior, va fi rectificat in minus, a decis ieri plenul Consiliului Judetean.

Comentarii

Ultimă oră