Sari la conținut

Editorial Alexandru Ganea: VOM SUFERI CRUNT, DAR NE VOM REVENI REPEDE
Marti - trei ceasuri rele! - dl. Emil Boc (tonomatul presedintelui, cum il numesc niste rautaciosi si frustratii) s-a inaltat pe varfuri, a bombat pieptul si a turuit ca in cazul in care PD-L nu va guverna Romania dupa viitoarele alegeri parlamentare, va demisiona "in secunda doi" din functia de lider al partidului. Bine, corect romaneste ar fi fost sa spuna "secunda a doua", dar stim cu totii ca aplombul si debitul verbal al d-lui Boc nu se impiedica de un asemenea aspect minor…

Stiri

BOICOT - PNL BRASOV NU ISI MAI LASA CONSILIERII SA PARTICIPE LA SEDINTELE CL
Consilierii liberali din forul deliberativ local Brasov nu vor mai participa la sedinte pana cand justitia nu isi va spune cuvantul in cazul validarii mandatului lui Gabriel Andronache si al invalidarii lui Vasile Bran.

FACTURA LA INCALZIRE CRESTE CU 20%
Din aceasta iarna, romanii care primesc caldura in sistem centralizat vor plati mai mult cu 20%. Mai mult, si apa calda se scumpeste, din aceasta vara.

CADAVRUL FIICEI PRIMULUI ADJUNCT AL ISU BRASOV AR FI FOST GASIT LA BACAU INTR-O AVANSATA STARE DE PUTREFACTIE
Aceeasi soarta cruda, ucisa cu lovituri de cutit si topor, a avut si o prostituata din Zarnesti. Principalul suspect al crimelor, fiul unui profesor universitar, audiat ieri la Bacau, a fost retinut pentru 24 de ore sub acuzatia de omor deosebit de grav si talharie. Surse din cadrul anchetei au relatat ca el si-a recunoscut faptele.

Editorial Octavian Andronic: Demisia lui Boc si „secunda unu”
Angajamentul semi-presedintelui democrat Emil Boc, cum ca „demisioneaza in secunda doi cand

se formeaza un guvern fara PDL”, apare ca un mesaj destinat handicapatilor care nu inteleg nimic din ceea ce se intampla in jurul lor.

Stiri

Aeroportul va fi construit cu bani din Portugalia, Elvetia si Austria
Ieri, la Brasov, conducerea concernului Intelcan Technosystems (Ron Weissberger, presedintele companiei, si Georges Ata, directorul executiv) s-a intalnit cu presedintele Consiliului Judetean, Aristotel Cancescu, cu primarul orasului Ghimbav, Toma Dorel, si cu coordonatorul proiectului pentru realizarea Aeroportului International Brasov - Ghimbav, Iancu Vespasian, fost consilier judetean. Dupa cum ne-a declarat presedintele CJ, discutiile s-au axat pe realitatea existenta la acest moment, pe ce s-a facut si ce mai este de facut pentru a putea incepe constructia efectiva a aeroportului.

Artistii Filarmonicii Brasov vor canta in fata Papei, luna viitoare
Artistii Filarmonicii Brasov si cei ai Operei Brasov invita publicul brasovean de toate varstele la un inedit concert simfonic gratuit ce va avea loc maine, in Piata Sfatului, incepand cu ora 20.00. Din „Bucuriile muzicii” sunt invitati sa guste nu doar publicul avizat, ci chiar si tinerii, care in mod obisnuit nu sunt atrasi de acest gen de spectacole.

Motociclistul brasovean a ajuns in Estul Siberiei
Prima accidentare in „turul lumii pe motocicleta”. Brasoveanul Dan Honciuc, in varsta de 29 de ani, s-a accidentat usor in Mongolia, insa ranile au fost superficiale, iar curajosul motociclist isi continua turul in jurul Terrei.

Editorial Adrian Teaca: Chestiunea zilei - Capcanele uninominalului
Toate partidele, cu exceptia notabila a PRM, au sustinut cu foc votul uninominal. Ca dadea bine la popor. Acu', nu zic, e reconfortant pentru tine, alegator, sa stii ca poti sa votezi pe cine vrei tu, nu pe cine-ti vira partidele pe liste. In realitate, nu e chiar asa.

Stiri

Terasele deranjeaza pompierii
Un incendiu izbucnit luni la un restaurant de pe strada Republicii din Brasov a scos la iveala si neajunsurile intesarii cu terase a principalului pietonal al orasului. Pompierii s-au plins ca au ajuns cu greu la locul incendiilor, ei neputind sa treaca cu autospeciala de terasele amenajate pe mijlocul strazii.

Lansare de revista
Libraria "OKian" (str. Muresenilor nr. 1) va invita astazi, 24 iulie, ora 18,30, in cadrul Dialogurile credintei, la lansarea revistei Sinapsa nr. 2. Participa: preot Neofit - scriitor si coordonator al revistei, Florin Caragiu - scriitor, editor al revistei (nepotul actorului Toma Caragiu).

"Hai la tara! - Traditia anotimpurilor"
Eco Club Montan Carol Lehmann Brasov (ECOL), in parteneriat cu Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Brasov, anunta inceperea inscrierilor pentru cea de-a treia etapa a proiectului "Hai la tara! - Traditia anotimpurilor".

Comentarii

Ultimă oră